"Fysiokin – Where sport meets health” / “Waar sport en gezondheid samengaan”

KINESITHERAPIE&OSTEOPATHIE

Welkom op de site van FysiokinTherapy.
Hoe maak ik een afspraak ?
• Online -> klik op “maak een afspraak” en meld je online aan.
• Per telefoon -> Bel +32 (0)16 35 02 32 en wij maken voor jou een afspraak

Gelieve steeds mee te nemen op de eerste consultatie:

• voorschrift arts
• identiteitskaart
• een klever van het ziekenfonds
• alle gegevens van de verzekering (adres, polisnummer, datum van ongeval, ...) indien uw revalidatie het gevolg is van een arbeidsongeval.
• eventuele resultaten van bijkomende onderzoeken (röntgenfoto's, scan, echografie, ...)

Manuele en myo-fasciale therapie

Osteopathie

Dry Needling

Blessurepreventie

Lymfedrainage

Frozen shoulder

Rug- en nekschool

TMD-therapie

Pre- en postoperatieve revalidatie

WIE ZIJN WE

Pieter Timmermans Physical coach, myofasciaal therapeut, (sport)kinesitherapeut, osteopaat en zaakvoerder. Pieter combineert al 20 jaar een unieke mix van kinesitherapie, osteopathie en topsportcoaching waardoor hij een bijzondere expertise heeft in alles wat te maken heeft met training, blessures en revalidatie.” Naast zijn opleiding als kinesitherapeut is hij steeds op zoek gegaan naar een meerwaarde en volgde hij de bijkomende opleidingen manuele therapie, osteopathie, sportkinesitherapie, dry needling en manuele lymfedrainage. Als zaakvoerder van de groepspraktijk Fysiokin streeft hij, samen met zijn team, elke dag opnieuw naar kwaliteit en efficientie. Elke mens telt en dus is iedereen welkom.

Marie-Helene Monteyne Master Lichamelijke Opvoeding en Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met een specialisatie in de Sportkinesitherapie en Manuele therapie. Werkzaam binnen Fysiokin sinds 2015. Ze heeft ervaring met het begeleiden van (top)sporters, oa. de Belgische bobslee Federatie, Ropeskipping, TK Werchter. Optimaliseren van de revalidatie op maat van de patient is haar belangrijkste focus. Naast sportrevalidatie is Marie-Hélène ook gespecialiseerd in manuele therapie. Ze biedt zowel rug als nekschool aan in groepsessies of individueel. Jaarlijks volgt zij minstens 3 bijscholingen, met reeds gevolgde expert klassen in: dry needling, frozen shoulder, hamstringsrevalidatie,…

Art Claes Art is Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met als specialisatie sportkinesitherapie. Hij maakt sinds 2017 deel uit van groepspraktijk Fysiokin. Met zijn dynamische aanpak gaat hij, in overleg met de patiënt, steeds op zoek naar de meest geschikte revalidatie. Door zijn continue bijscholing en de fijne groepssfeer binnen Fysiokin werkt hij voortdurend aan zijn verdere ontwikkeling als kinesitherapeut. Zo schoolde hij zich al bij in verschillende topics waaronder Frozen Shoulder, sporttaping, elastische taping,.. Momenteel volgt hij ook nog een postgraduaat opleiding Manuele Therapie te Gent. “Elke patiënt is anders en verdient dan ook een specifieke, individuele behandeling.”

WAAR WERKEN WE

Fysiokin, Fazantenlaan 24, 3010 Kessel-Lo, Tel: +32 (0)16 35 02 32